Acquaintance

08 September 2011

Wajah Baru

  1. Assalamualaikum,aku mula nak buat numbering sebab nak ikut cara Tun Dr Mahathir berblogging. Even blog aku bukanlah dikunjungi ramai orang pun. But, who knows kan one day. hehe
  2. Aku cuba ringankan blog aku,buang widget mana yang patut. Facebook widget pun aku dah buang and some other widget yg aku consider annoying dan tak patut. Tapi iklan tu,tak boleh tkda laa. hehe
  3. Aku dah ubah template baru, yang lebih simple. Tak banyak color, putih. Senang nak baca,untuk mesra pembaca. hehe
  4. Aku tau certain blogger ada yang tak suka entry jiwang-jiwang,tapi aku mana2 pun tkpa. So, aku tkda laa nak post benda2 jiwang lagi dah. Bajet ada yang nak baca kisah personal aku. bodohnya aku. haha
  5.  
    p/s : buka buku baru :D

6 comments:

Zul Fattah said...

terbaik r.. haha.. cool ..apa2pun.. keep it up n happy blogging.. rasanya masih banyak yg perlu diubah utk namapk blog ni lebih menarik..

Wan Suhail said...

Tun M tiru cara aku berblogging. Aku frust terus tak buat numbering dah. haha fak yeah

Namee Roslan said...

:) nice one. lebih lapang dan terang . i like.

amirulspurs said...

@zul : tq2 :D

amirulspurs said...

@wansuhail : hhahahahaha, fak yeah. pala otak hg

amirulspurs said...

@namee : tq2 sbb support my blog :D