Acquaintance

20 August 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK ?





Korang naj join, klik je gamba kat atas ..

Nanti boleh laa komen blog aku berat ke tak ..

HAHA, chow ..

43 comments:

twinkeenabilah said...

Tak berat pun tp sbg jiran I tink ada menda yg tak ptt dekat u punye belog

amirulspurs said...

ape dia jiran? habaq ..

tia @ Ini Kisah Tia said...

yup tak berat . loading time pun oke je . Tia takde masalah .. cuma mungkin nak lagi nice bahagian sidebar kemaskan sikit je :)

oh dan lagi , ini just cadangan Tia nak mesra komen . apakata ubah setting komen jadi popup window . mesti lagi gempak gua cakap sama lu . heheee ..

thanks join segmen Tia :D

azie said...

blog ni x berat..ringan jep..:)


http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

hanyzham hadny said...

blog nih ringan, nice dan simple..

lagi smart kalo bahagian sidebar tu kemas..

-bahagian blog archive tu boleh kasi skroll termasuk bloglist awak tu

-bagian follower tu letak atas sedikit supaya senang org nak follow

sekadar nasihat ja...hehehehe

amirulspurs said...

@tia : tq2. dulu buat pop up window,then tukaq. pastu smpai laa lupa ktna setting tu. hehe. tq skali lg. :)

amirulspurs said...

@azie : tq2. nt sy kunjung semula blog awak.

amirulspurs said...

@hadny : sy tak tau cmna nak buat. pasal sidebar, pnh jgak terfikir. thnx atas nasihat membina. sy akan balas kunjung semula ...

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)

alyana shafinas said...

owhh, nie lahh my gf nyer jiran...hehe
em, blog kamu senang je loading..juz nice =)

Mohd Zakwan said...

yahh , sama pendapat dengan mereka semua di atas sana . ringan je :D
tapi mungkin lebih ringan kalau buang gadget "feedjit" tu .hehe :)

btw, thanks sudi komen Blog Zakwan :D

amirulspurs said...

@permata : thnx :p

@shafinaz : gf nyer jiran? cmne tu? haha, okay. thnx

@zakwan : Thnx. feedjit eh? berat ke? ke rasa semak cmtu? huhu

kotak bulat said...

sama pendapat di atas.. kb nk tmbh kit je..
ni template sedia ada ek? sebb saiz background teralu besar, mmg makan masa lama nak tunggu background keluar

anamizu said...

makin ok je blog ni..hehe
ringan je cik ana bukak :)

amirulspurs said...

@kb : template kt website mana tah. tak pndai cari tmplate laa. hehe

@anamizu : yeke? thnx

My Name is Mar said...

sy sokong ngan kb..
sume bnda da kua but stil loading..
Urmmm...
try cari punca nya..

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen jgk :)

urm, masa bukak blog ni, mmg terus terbuka semua, tapi background agak lama loadingnya..huhu
urm, rasanya tak perlu ada feedjit kot, tu pendapat sy je la :)

rasanya, better guna templete designer yg dh blogspot sediakan tu :)

Zulqarnain Musa said...

btul la kata KB..a'ah bler dh kluo smua msh loading yg side bar tuh pun sokong kasi kemas skit yg lain dh ok dh mantopp!!!

p/s haha background special 1 yg pilih lah tuh yg mcm pompuan...kotak shoutbox pn sama

PeRmAtA bIrU said...

huhu.. dah tukar warna..thanks bagitau... cer tgk.. ok x???

Bro ahmad said...

masih boleh diperbaiki..sederhana,

Danial Razak said...

ok jer..tak berat pun..

nana89 said...

tq komen belog Aseta..belog awk pown xberat..anyway..Aseta follow belog nie..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ehem2.. zaty dtg nk koment..;P

rsa mcm berat skit ..zaty rsa sbb templet kot ..cer try guna templet y blog bg tgk ..

cra tkar mudah ja , p dekat design > templete disgner, dekat situ mcm2 templete da.. comel2 gitu ..:p..cer try tgk ..^.^

izni said...

kita nak coment .
heheh .

tak berat pon .
cuma kemaskan sikit sidebar .

nanti mesti lagi gempak .
:)

AzatLazat said...

gua nak komen yang blog ni agak berat kalo gua try angkat
ok gua cuba buat lawak dekat situ
:P

ringan je gua rasa
ok la ni
:)

aena jamil. said...

okey jer :D

Shaherah said...

shera xde masalah.. ok jek loading blog ni ^_^

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

hallu amirulspurs..blog kamu laju selaju2nya bila sy buka tadi hehe..betul tak tipu ^^

[sutera kasih] said...

mcm dua kali kan sy komen?hehe
mksudnya line berukben sy lembap la semalam tu smpai background lambat keluar hehe..pagi2 bukak blog kamu, mmg laju semuanya..

Ezad Skytech said...

macam berat sikit la loading blog ni :)

G3-lina said...

x berat! gud job!

amirulspurs said...

hehe. thnx rakan2 blogger. apa yang boleh diperbaiki,akan sy perbaiki. :)

Nadzirah K. said...

blog ni ringan...:)

izatty fatihah said...

waa ringan lee ~
xberat pon hehe :p

eusaida_eda said...

ok jer la ringan jer heheheh

mary ann ;) said...

background lambat loading la yunk..ada berat kat mana2 kot..huhu

miss lyzeer said...

masa loading ok..x da masalah. mybe miss pakai wifi kot.. hehee, jom terjah blog miss pulak =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

Princess Feyqa said...

salam lawat cni :) blog ni loading x slow sgt lah hehe maklum la broadbnd fyqa dh semput heee


jemput ke blog fyqa ea! :D

hira said...

ok je blog ni. best~! :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

hira said...

ok je blog ni. best~! :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

athira aziz said...

hai..komen sy sama je cm kwn2 len..yg pentg blog ni x berat..:)

miss usse said...

lajuuuuuuu...:)
hepy blogging!

miezah said...

takder mslh .. :))