Acquaintance

27 June 2011

Parking Kereta TBS Rm4 sejam ! WOW !!!

Recently,aku lepak kl beberapa hari. Bila dah sampai,aku mesti menuju ampang,membe aku nak amek kat sana. So,dari KL sentral aku turun kat Bandar Tasik Selatan. Konon nak g ampang laa. tp membe aku ckp hold dulu,dia fetch aku kat BTS je. Lama betul aku tggu dia,konon suh datang awal laa bagai. biasa laa,janji melayu. tkpa,aku tk kesah pun. Aku lepak jap,jalan2 dan ni dia aku JUMPA. Dasat wooo



Rm4 parking kete untuk sejam pertama ! mahal mahal mahal. bagi aku ye,memang mahal. tak tahu laa bagi orang lain plak kan. Lain orang lain opinion. tapi yg nii unexceptable. Gilaa kaa? mahal tuu.heh. Ingat parking jet ka?kot laa parking kat airport,aku tak heran langsung. Kira standard laa tu. Ish2. Malas nak komen lebih. Chow !


4 comments:

akulah... said...

ko baca blog aku x? pasal parking kat australia brapa harga...

amirulspurs said...

baca.tahu.rm25 kan? tp....ni malaysia laa bro. hmm

akulah... said...

rm25??... au$25... dkt rm75.. padahal dorng nye negara lagi besar dr kita... tp kenapa dorng kene buat bg mahal mcm tu? sbb dorng amik berat pasal alam sekitar... dorng nk galakkan org2 dia pakai public transport... kete2 dorng pon xley ade yg kluakn asap2.. kene well maintaned... bas2 ngan lori2 dorng xde yg klua asap2 hitam mcm ktrng... tepi2 jalan xde sampah2.. sbb saman dia gila babi mahal... saman parking, speeding dia semua pon mahal gila babi... bla3 bla3 bla3... (*mengutuk kerajaan secara x lansung) hahaha~

amirulspurs said...

yelaa. tp dorg punya rakyat pendapatan tinggi. sini malaysia tgk laa gaji pun ada yg terima 500 sebulan. nak makan ape dgn duit byk tuu.