Acquaintance

13 September 2011

Politikus

  1. Aku memang minat politik. Dari kecik aku suka baca akhbar, aku akan selak bahagian tengah. Yang ada rencana. Minat gila baca pasal pembangunan negara.
  2. When i grow up, aku amek kos dalam politik jugak. Konon nak mendalami politik ni.
  3. Minda dah terbuka, and aku benci politikus. Sebab, mereka politikus.
  4. Aku malas nak kupas banyak, satg ada tak senang duduk. Aku rela jadi silent reader. Hanya ikuti perkembangan puak2 ni sambil tersenyum kelat.
  5. Bila ada orang tanya pendapat aku, untuk tidak melukakan banyak pihak aku cuma mampu jawab politikus bukan lapanganku, aku pelajar. 

p/s : have a good day readers. like jika suka, have a blast everyone :D

7 comments:

Hunnym Syot 美智子 said...

saya tak suke amek taw pasal politik nney.. bosan! :)

amirulspurs said...

kelakar dorg ni sebenarnya tau. haha

Syazwan Che Deraman said...

politik di malaysia adalah sampah.
sorry kasar.

aku tak suka.
sebelah kata macam tu.
sebelah ni kata macam ni.
mana yang betol?.
mana yang salah?

end up, rakyat dipermainkan.

amirulspurs said...

sbb tu end up utk jd silent reader jek. mls nak memihak mana2. pemerhati je, senang cter.

Namee Roslan said...

politic..haa tak berani. sebab orang bergaduh sbb politic...so takmau! wuu

amirulspurs said...

haa, tau tkpa. sbb tu nk jd silent reader. dlu gadoh dah. takmau gdoh ngn kawan kawan,tak elok

sj said...

orang akn nk myamph kalo ak bce pasl politik sbb t ku mbebel aje ... huhuhuu entry ko ni best2 la ...