Acquaintance

10 August 2011

Aku dah ada MUSUH !!!


Setelah aku join Segmen kat satu blog ..
Jom Cari Musuh !
Tapi, bukan musuh betul tau ..
Adat laa nak join buat entry bagai kan ..
Bila dah dapat,nanti akan dijirankan plak ..

Teka dengan sapa?
haha , ni dia ..
Budak uia,2nd year dah katanya ..
Mass Communication (sumpah tak tau apa)
Tua setahun dari aku bhaii ..

Kenapa laa sejak break nii aku jumpa orang lagi tua dari aku?
HAHAHA ..
Jangan gelak kat aku ..

So, si Twinkee ni aku rasa die hard fans k-pop ..
Aku tak minat pun *sorry
So,boleh singgah2 blog dia ..

4 comments:

twinkeenabilah said...

Weh tak perlu lah cakap U mana kan. HAHA. femes nt :p Ye kipas susah mati K-pop LOL. HAHA

amirulspurs said...

kata nak tlg promote jiran... i promote laa

rudy_tensai said...

lg tua ape de hal bro... cb la try test tgk.. mne tau lg bagus... kn lg tua lg matang... senang nk dibwk berbincang...

nasehat ikhlas ni hehe

amirulspurs said...

nak cari awek bkn main tukaq baju bro ...