Acquaintance

10 August 2011

Nak duit, nak duit dan nak duit ..




Satu hari,aku nak kaya ..
Nak ada duit banyak ..
Nak jadi macam nii ..
Bagi kat mak aku ..
Nak support terus family aku ..
Isteri? Awek?
Tolak tepi ..
Aku nak family aku senang dulu ..
Aku sayang family aku ..
Walau ape pun :).. 


*Hehe, nak duit banyak2 ..

13 comments:

Kid said...

salam...aku mmg nk duet...
sama ja macam hang...

amirulspurs said...

tu laa. btoi2. hehe

rudy_tensai said...

kalo niat ikhlas sure leh dpt duit mcm tu... ape la de pd awek... kehkehkeh

rudy_tensai said...

kalo niat ikhlas sure leh dpt duit mcm tu... ape la de pd awek... kehkehkeh

nuruhuda_329 said...

nak duit raya huhuhuh=P

kakak tiri rabi said...

eh eh.. kenapa isteri tolak tepi. bukan sebahagian dr family ka.. hehe



ps: thanks for following my blog :)

amirulspurs said...

Rudy : aku cuba. hehe
Huda : nak nak nak. haha
kakak tiri rabi: tak nak khwin lagi. rujuk artikel cinta aku dan dia. nt kaka tiri rabi phm laa.

echa takashimaya said...

good family first =)

amirulspurs said...

sentiasa. family first

adii qistina said...

adik *dengan gaya macam kakak*, so sorry to hear that. chill ok, mungkin not meant to be. and life is more than just about that :)

amirulspurs said...

kakak rabi : prangai sama macam rabi. haha, well i know. life masih panjang. just nak letak aim. supaya tak tersasar.

adii qistina said...

haha ya ka...aishh tak sama..tak sama... dia special cara dia, akak special cara akak. cewahh~

anyway, all the best in everything you do :)

amirulspurs said...

kakak rabi : the way you talk, sama laa. yelaa, mane tak tumpah kuah kalau tak ke nasi kan ..
btw, thanks ..