Acquaintance

15 September 2011

Sam Tsui



  1. Nama dia Samuel 'Sam' Tsui atau Sam Tsui. Dilahirkan 2nd May 1989. Artis yang seangkatan dengan Maddie Jane, cover lagu popular artis.
  2. Dah banyak lagu dia cover, view youtube pun berjuta beb,bukan ratus ribu tau. Aku tertarik dengan lagu, cara dia bawa lagu ni kalah Britney Spears. Dia ni passionate sikit dari segi pembawaan lagu, suara dia sedap. Hampa jangan cop aku GAY plak. hehe
  3. Dia ni Amerika-Cina sebenarnya,pernah dah muncul dalam Oprah Winfrey yang famous tu. Cuma lately baru nak naik. Awesome beb.
  4. Ada satu lagi lagu, Just A Dream - Nelly pun awesome. Sam Tsui duet bersama one girl yang seangkatan dengannya, cover lagu orang :D Superb !
p/s : Like entry ni kalau suka,leave comment digalakkan. Okay readers,have a blast. kbai :)

6 comments:

Namee Roslan said...

hey hey suka lagu ni tapi x suka britney. :P xtau kenapa. x minat dia langsung la.

Aku Si Pujangga said...

x kenal.. :)

sj said...

yup betol ckp ko ... dia cover lgu ni better thn britney ... awesome ..

amirulspurs said...

@namee : britney tu teruk, hehe. ni ok lagi, suara dia passionate sikit :)

amirulspurs said...

@pujangga : sbb tu aku post nak bg kenai :)

amirulspurs said...

@sj : hehe, kan kan?