Acquaintance

05 August 2011

Realitinya : Cinta aku dan dia ..

Selamat pagi,nanti dah nak bersahur. Hari kelima puasa laa kan. hee :)
Selamat berpuasa ye kawan kawan.

Back to the topic,td aku baru lepas break up. sedih-.-,
So,sebelum ni ada je kat bawah widget Daisypatch tu tulis She & Myself been together for 1 year 3 weeks and 2 days kan?
 Actually it was 1 year 2 weeks and 4 days,tak sempat coz  it ends 31st July 8.16pm !
Nanti dua tiga hari lagi aku buang laa. Sekarang streamyx agak slow.

Realitinya cinta aku dan dia ..
Bila dah break up,so kenangan lama mesti datang kan ..
One by one comes ..
Ohh, semuanya buat aku tersenyum :)

Realitinya cinta aku dan dia ..
Tujuan aku menulis entry ini bukan nak dedah sebab break up ..
But i just tends to reminds old memory ..
Cinta dari darjah 6 beb !
Dia pun tak pernah tahu ..
Aku laa stalker dia ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Aku ingat lagi masa tu dia baru pindah kat flat aku ..
Abang dia satu batch dengan aku ..
Jadi selalu jugak laa aku nampak dia ..
Kecik lagi,9 tahun ..
Masa tu aku fikir nanti suatu hari aku cari dia ..
Aku nak jadikan dia gf aku ..
soulmate aku ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Hari berganti hari ..
Aku pun pindah dari kem askar tu ..
Berpisah laa aku dengan budak kecik tu ..
Tapi aku tak pernah lupa ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Bila dah meningkat dewasa,aku tak pernah lupa dia ..
Keep on searching ..
Tapi aku tetap bercinta dengan orang lain ..
Hati aku,tetap untuk dia ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Jodoh tuhan temukan aku dengan dia ..
Dia masuk sama sekolah dengan aku ,,
Tapi aku tahu lambat ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Aku mula menjadi stalker ..
Cukup sekadar menjadi pemerhati dari jauh ..
Sebab rekod aku kat sekolah tak berapa baik ..
Ukur baju di badan sendiri laa kan ? ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Aku cari dia di friendster,myspace,tagged dan facebook ..
Berbulan jugak mencari,nak mintak segan ..
Aku jumpa myspace dia,add dan dia terima ..
So,aku perkenalkan diri ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Sejak daripada hari tu,aku cuba dekatinya ..
Banyak dah berubah dari dia yang aku kenal dulu ..
Try to adapt ..
Aku tak cerita aku dah lama kenal dia ..
Saja nak bagi nampak neutral ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Akhirnya apa yang aku nak dapat jugak ..
Bercinta dengan dia ..
Macam yang ada kt bawah page aku ..
Itu laa berapa lama aku kapel dengan dia ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
At last,aku dan dia putus ..
Dunia aku gelap jap ..
Tak nampak jalan ..
Tapi ..
Aku tak mengalah mudah ..
Yes,I am broken man !
Aku boleh hidup laa ..

Realitinya cinta aku dan dia ..
Tamat sudah kisah aku dan dia ..
Kini tiada apa apa lagi yang tinggal ..
Mungkin bukan cinta sejati aku ..
Yang bertahun aku simpan ..
Aku tak tahu di mana silapku ..

Realitinya ..
Dia adalah Nurul Shafiqah Binti Abu Bakar ..
Insan yang aku stalked bertahun ..
Tamat kisah di sini ..
Buka buku baru ..



*p/s : kalau u baca pun,i tak kisah. Its over.

8 comments:

asmira ramlan said...

relax..
chill..

mungkin memang bukan dia orangnya..mesti ada yang lebih baik untuk kau
:)

amirulspurs said...

yelaa as.trima kasihh.
the same thing aku ckp kt kau dua tahun lepas kan...
chill ..
:)

super eja said...

oi stalker! gilaaa lame. relax ah babe. baru 19 tahun. takyah pikir psl benda bodoh ni. chill..

amirulspurs said...

hebat tak aku sbg stalker? muahaha

*hidup baru,aku nak lupa semua

rabiatulshukri said...

sedeh ngat aih.wuuwuu

amirulspurs said...

hidup mesti diteruskan :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

chillex.....

muda lagi...teruskan hidup yang baru sampai jumpa yang sebenar-benarnya..

=)

amirulspurs said...

ohh sure gksb. insyallah