Acquaintance

12 August 2011

Aku nak tegur skit ..



Asslamualaikum ..
Aku nak tegur sikit ..
Pasal isu 's' dalam blogspot ..
Harap dapat bukak minda ..

Sekarang bukak mana2 group atau kat wall ..
Mest ada pasal 's' ni kan ..
Kan kalau buang 's' dari blogspot ..
Akan terus ke link pasal bible ..
Complete set website all about bible ..
Konon kita kena tipu dengan mereka ..


Okay, sekarang aku nak ajak korg berfikir ..
Secara logik akal ..

Adakah akan anda umat islam nak bukak?
Dah tau benda salah kan ..
Ada lagi ke gatai tangan nak g bukak ..
Hang yang dah tau pun ..
Ada ka gatai2 p bukak nak blajaq bible?

Dalam otak korg mesti dah berfikir ..
Ini dakyah orang kafir ..
Nak sesatkan kita ..

TETAPI ..
Cuba take from other angel of point view ..
Tak ke rasa benda ni macam nak melagakan kita ..
Islam + Kristian = Musuh ..
Sejak Perang Salib dulu ..
Bertahun dah aman ..

SEKARANG ..
Ada one side nak take advantage ..
Untuk melagakan dua pihak ini ..
Tak ke korg rasa macam apa function buat macam ni ?
Apa dapat?
Cuma traffik mencurah curah sat ..
Nak kata duit dari Nuffgang atau Innerty ..
Tak nampak plak kat situ kan ..
Motifnya aku tak tahu ..
Serious ..

Jadi ..
Ape yang aku nak tegur kat sini ..
Jangan nak gelabah sangat ..
Tak payah nak takut ..
Tak kan laa kau nak buka lagi ..
Tu cuma trick depa ..
Lemahkan akidah kita ..
Buat tak tau je ..
Cool babe,cool bro ..
Keep on blogging ..
Aku nak baca blog hampa ..

*Personal opinion dari xander.co ..
Tiada kaitan hidup mati. 
keep blogging weyh !
HAHA

4 comments:

CikTomyam said...

setuju wehh..hahah wat cool sudeh kan..^^

kery said...

read it 1st..its not about cristian and islam,,, its about israel,,,that webpage is totally from them..

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

yeah ..! hepy blogging yaww ~ :)

amirulspurs said...

@cik tomyam : yeah, btol2 ..
@kery : sbb tu aku kata da pihak nk melagakan kita. itulah mereka sebenarnya ..
@epy : gudluck berblogging yaww. hehe