Acquaintance

21 August 2011

Faedahnya Bersegmen :)



Assalamualaikum ..
Baru je lepas habis segmen dari satu blog ni ..
'BLOG GUA BERAT TAK?'

Segmen ni mintak mudah je ..
*dah tamat ok,tak pyh gatai nak masuk dah ..
Blogger tu akan shortlist sapa yg layak ..
Then, stiap participant akan kena komen dekat entry orang lain ..
Which one patut ada dan tak patut ..

Pelbagai reaksi aku dapat ..
Alhamdulillah ..
Baru laa aku tau blog aku ni cmna ..
Thanks,it really help ..

Okay, it is fun ..
dan sangat membantu utk blogger newbie macam aku ..






6 comments:

mr.dinie said...

tidaak...ak trlepas segmen yg menarik ni..huuhu

Namee Roslan said...

segment bagus tappi depends juga what kind of segment kan ? :) saya paling suka segment yang banyak membantu newbie :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

huiyooooo . blog dah kemas n , n , n .. dah mesra komen . nice one .. thanks once again sebab dah join segmen Tia :)

amirulspurs said...

@Dinie : rugi tau tak join :)

amirulspurs said...

@namee : yup. btol2. :D

amirulspurs said...

@tia : Hee, atas berkat join segmen tia jugak. hehe