Acquaintance

22 August 2011

Segmen Hira : Aku reti memasak, kau reti ?




Assalamualaikum ..
Yeay, baru pulang dari rumah ..
Bukak je,ada banyak komen ..
Tak habis lagi rupanya Segmen Blog Gua Berat Tak? ..
Hebat betul segmen tu ..
Really help aku sbg blogger newbie ..

Stop membebel, and aku nak join segmen ni plak ..



 

Nak join, klik je gambar tu ..
Haa, jangan ingat aku tak tau masak ..
Tapi tak laa pakar ..
Masak skit2 boleh laa ..
Macam goreng telur ke ..
Ape2 yg kena goreng,serahkan padaku ..
HAHAHA ..
Hangit tak hangit,belakang cter ok?


p/s : terima kasih jemput join segmen :)

5 comments:

hira said...

masak untuk makan sendiri boleh la ye? tak apa, bujang lagi. dah kahwin esok, isteri masakkan. hahaha :p

thanks for joining tau! :)

amirulspurs said...

sama2 :p

haniey said...

wah rajin msuk segmen ye..hehe..hanix reti msak,msak nsi blh la..hehe

amirulspurs said...

alah .. pandai laa tu. ni sume nasi boleh kan? huhu

"Aku"....Nurul Azren said...

ekh, ok la tu... slalu tolong mama kt dapur lama2 nti expert la..hi3

Cik Reen melawat dari segmen yg sama... http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html


jom sertai contest Cik Reen =>
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html