Acquaintance

14 September 2011

Betul ke?


Aku jumpa dari SINI, saja nak jawab kan. hehe

1 ) lelaki kalau dah membebel , memang kalah budak perempuan !

2 ) sekali budak lelaki jatuh cinta , sampai bila-bila dieorang akan setia dengan cinta tu

3 ) lelaki boleh mencintai 4 perempuan dalam satu masa.. sebab tu ade lelaki yang bole kawen empat... hehe

4 ) lelaki yang bole menangis sebab perempuan yang die cinta adalah lelaki sejati

5 ) ego lelaki boleh jadi rendah kalau die jumpe dengan orang yang betol-betol die suke

6 ) lelaki pendek lebih berharta daripada lelaki yang kaya... kalu tak caye , cube tengok dato-dato.. haha !

7 ) lelaki semakin tua , semakin pemalu..

8 ) lelaki yang bermuka kiut , biasanya gay ! * OMG ~

9) mulut lelaki 'playboy' lebih manis daripada gula-gula kapas

10 ) lelaki lebih macho kalau senyum tutup mulut

  • berani aku cakap 6 daripada 10 tu betul. Dari pengalaman aku dan kawan dan diri aku sendiri

p/s : have a good day readers. Like jika suka entry ni, leave comment . Bye, have a blast :D

16 comments:

echa takashimaya said...

haha.ade betol ade tak betol kot.lagi lagi yg no.2. bleh pcaye ker???haha

amirulspurs said...

hish, boleh2...

Namee Roslan said...

hehe, betul tapi number 7 tu rasanya makin tua makin galak kot. haha but depends juga lah on laki2 tu macam mana. ada yg dr muda tak gatal tp ada yg tibe2 nk jadi galak bila tua. haha

Add Remove Block said...

yang no 8 tuh adeyyy ... x semua kot ... dan x semua lelaki yg tak kiut itu x gay ... :)

:: nabila :: said...

haha.. kebanyakkan nya mmg btol..

amirulspurs said...

@namee : hehe, makin tua makin galak ka? tak tau la, muda lg ni. hehe

amirulspurs said...

@add : mgkin tak semua laa

amirulspurs said...

@nabila : yaka? hehe

teha said...

hahaha !dun worry.. bkn sume betol pon.. hehe :)

Aku Si Pujangga said...

haha.. betol2.. :)

Hunnym Syot 美智子 said...

hahaa.. ade betul, ade yang tak.. depends kat owang tuw.. :)
sume manusia berbeza!!!..
lagu full house minus one :)

amirulspurs said...

@teha : tahu pun. bukan sume :)

amirulspurs said...

@hunnym : btol. tp mostly btol.

p/s : sdp minus one tu. hehe

amirulspurs said...

@pujangga : :)

Ini Kisah Tia said...

hahaa . jangan kata 6 , rasa macam dah lebih je yang betul ..

amirulspurs said...

haha, yka? byknya~ hehe