Acquaintance

19 September 2011

Gila 'Like' Di Facebook

Hello guys,

  1. Mengikut statistik terbaru, bilangan pengguna laman sosial facebook di Malaysia telah mencapai 13 juta ! Bilangan pengguna di seluruh dunia pula kian meraksasa 700 juta ! HAHA
  2. Aku sendri tak terlepas dari menjadi salah seorang pengguna facebook tu. Dan ada jugak pelbagai jenis ragam pengguna facebook tu sendiri. Ada jenis gila account banyak, gila add photo 'duck' face and gila like.
  3. Ada yang sanggup buat dua tiga akaun sebab nak main Zynga Poker,sapa jek tak tau game yang baru sahaja capai 50 juta users baru2 ni. Aku pun ada 2 akaun, kalah berjudi punya pasai aku buat jugak. tekanan beb, hehe
  4. Di sini, aku nak fokus pada user yang gila 'like' facebook. I have friend, yang memang selau buat status style2,so i just simply press 'like'. Dah suka, tekan je la.
  5. Tapi, ada jugak demand. I mean, yang nak tengok status dia dapat banyak like. Boleh tu boleh nak demand tapi biarlah dengan berhemah.
  6. Aku panas betul kalau jenis hantaq kat chatbox mintak like status. Aku just press like button, sebab kawankawan punya pasai takpa. Orang gila like, kita like jek. Bagi kawankawan puas hati tersengih depan laptop dapat notification orang like status dia. HAHA
  7. Tak perlu gila like sampai menagih simpati orang dengan sampai hantaq ke chatbox. Tak salah beb, cuma apa kita buat kena ikhlas :)
p/s : hampa nak like entry ni pun boleh,hehe. have a good day readers,have a blast,kbai :D

6 comments:

Nyamuk Terbang said...

aku pn gila like gk
yg nmbr 7 tue aku sllu kna kot
haha

Namee Roslan said...

hehe, kadang2 kita taktau nk comment apa,kita like! kita rasa best kita like! :D

amirulspurs said...

tu laa kann? haha

Add Remove Block said...

aku like status org kalau x tau nak komen apa ... pasal 2 akaun tu betul gak sebab aku buat untuk keperluan games City Ville ... dan aku x suka chat FB ...:)

haniada said...

like tu bleyh tp jgn melampau cgt.. :)

echa takashimaya said...

like pon boleh jd gile eh?isk isk isk dasat tu.hehe