Acquaintance

03 September 2011

Tottenham Hotspurs Transfer Window



Assalamualaikum ..
Hai kawankawan bloggers ..
Kali ni aku serius sedih ..
bukan sebab kawankawan tapi sebab bola ..
Serius, rasa down+sedih+kecewa ..
Semua sebab bola ..

Semalam berakhirnya jendela perpindahan musim panas ..
Aku SANGAT menantikan player baru ..
So,aku ikut cerita last eleventh hour bid depa ..
Menanti siapakah yang nak dibeli ..

So, transfer window roundup agak sibuk ..
Sibuk menjual daripada membeli ..
Duit hasil jualan haram tak beli apa pun, celaka ..
sedih+kecewa,fullstop ..

In : Brad Friedel (Free), Adebayor (Loan from Man City) and Scott Parker (West Ham)

Out : Jamie O'Hara(Wolves), Peter Crouch and Wilson Palacios(Stoke City), Jermaine Jenas(loan to Aston Vilaa), Allan Hutton(Aston Villa), David Bently(loan to west Ham)


Aku tau Spurs nak offload fringe player ..
Dari makan gaji buta kann ..

 p/s : Aku menangis tengok Spurs tumbang 5-1 dengan Man City, serius.


10 comments:

Namee Roslan said...

alalal, comelnya. jangan sedihhhhh :') selamat hari raya!

amirulspurs said...

hahaha. Selamat hari raya namee. minat bola ka?

fRaMe+LenSeS said...

big fan la ni. sabaQ na.

Nyamuk Terbang said...

sabaq2..jgn sedih2

amirulspurs said...

@frame : yup. big fans

amirulspurs said...

@nyamuk terbang : okay :D

super eja said...

hahaha aku tgok match tu. tak sangke man city terer.

amirulspurs said...

haa, no doubt. tapi pas transfer window ni aku rasa Spurs boleh :DDD

sergeant keroro said...

haha, spurs xde duit bang.

modric taknak jual, 30m kot. dia pon tak semangat main masa match man city tu. kan?

patut jual modric, bantai l.diarra. :P

amirulspurs said...

haha, dah jual rmai kot. patut dah boleh kaver one or two top player.

Memang pun,dia ada kata kat Harry dia takda mental untuk perform masa lawan City. hehe

Diarra gaji mahal laa,tu yg sangkut beb. nak 100k++ per week, mana boleh..